Visual Studio Install Fails: Program Compatibility Mode is on Error Solution Çözümü

Merhabalar,

Yakından takip eden arkadaşlar Visual Studio 2012-3 Install Fails: Program Compatibility Mode is on Error Solution Çözümü başlığını gördüklerinde şaşırmış olmalılar ve haklılar da çünkü kişisel bilgisayarımın işletim sistemi hariç Windows kullanmayan birisiyim. (: (Neden o zaman kişisel bilgisayarında kullanıyorsun, demeyin!)

Uzun bir aradan sonra birkaç ihtiyaç doğrultusunda C# ‘a tekrar bir  “Merhaba!” demem gerekti ve az önce Windows 7 64 Bit kişisel bilgisayarıma Visual Studio kurmak istediğimde Install Fails: Program Compatibility Mode is on. hatasıyla karşılaştım. (Arada bir çenesizliğim tutar, hemen konuya dönelim.)

Enteresan gelecek çok basit bir çözümü var ki görünce ben inanmamış ve ilk etapta denememiştim bile! :)

Visual Studio 2012-3 Install Fails: Program Compatibility Mode is on Error Solution Çözümü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Install Fails: Program Compatibility Mode is on ÇÖZÜMÜ:

Install Fails: Program Compatibility Mode is on SOLUTION

  • İlgili kurulum dosyasına sağ tık -> özellikler deyin ve ayrıntılar sekmesinde geçin,
    EN: Right Click -> Properties -> Detail Tabs
  • En altta özgün dosya adı kısmını göreceksiniz, oradaki isimle dosyanızın ismi birebir aynı olmalı ve daha sonra kurulum işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
    EN: You will see Original filename the bottom of page. Your installation filename must be same the Original filename. and then you can try again.

 

install-fails-program-compatibility-mode-is-on-error-solved

Visual Studio Install Fails: Program Compatibility Mode is on Error Solution Çözümü

 

This version of Visual Studio requires a computer with a newer version of Windows Hatası ile karşılaşırsanız da hataverdi.com ‘daki çözümü uygulayabilirsiniz.

 

 

 


Bir önceki yazımız olan Şükrü ERBAŞ - Bir Kardeş Mavi (Canı Cehenneme) Şiiri başlıklı makalemizde bir kardeş mavi, Şiir ve şükrü erbaş hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir Cevap Yazın